Friskis och svettis

Nu har precis my kört hem efter en härlig promenad . Om en liten stund så kommer zilla och solar med mig . det är så underbart väder ute idag .

Ikväll tänkte jag åka in och träna på friskis och svettis. Det är gratis att träna där hela denna veckan så man får passa på. Tänkte köra core/bosu pass. Det är med en pilates boll om man gör olika styrke och banansträningar på. Det ska bli väldigt roligt och spännande. undrar om man klarar de flesta övningarna med det tror jag nog för jag kör ju sådan träning på sjukgymnastik. Jag kan ju säga att man har sämre balans än man tror. Och magen blir väldigt tränad kan jag lova er. Ska bli riktigt gott. :)


Cherrybex// <3

Nyvaken Becca

Ja då blev man nyss uppringd av my hon tyckte nog att jag skulle gå upp. De var bara till att ta ut älskade vovve sen äta lite frukost. Och snart kommer My hit för promenad. Fullt ös. Idag blir det massa telefonsamtal att ringa, Fy vad tråkigt det är.

Frukost består av : Yoggi och skivade bananer , gottt gott.
Mellanmål: banan
Lunch: hemma gjord wok med kycklingfilé i ungen.
Mellanmål: Banan
Middag: Samma som lunchen antar jag, lite enformlig är jag allt Fast de kan bli att vi grillar med :)






cherrybex// <3

Härligt

Sen i förmiddags har jag suttit borta hos camilla och solat . Guuud va härligt de är på dera trädäck. det gillar vi skarpt. Mycket kul att träffa henne , var ett ganska bra tag sen man träffade camilla (kusin).

Om en liten stund så kommer Rita för en promenad. Helt underbart väder idag ju .. <3


Nu har jag varit på promenad med rita . fy vad trevligt vi hade det i de fina vädret. Efter promenaden kom svärmor och svärfar med ved till oss och drack lite kaffe. Har även soterat lite kläder idag.. hmm ja du jag vet inte riktigt vad min sambo har haft för smak . haha. Nu ikväll kollade vi på big brother och jag tycker fortfarande katarina skulle vatt kvar så att det blir lite livat i huset.




Cherrybex// <3

GLAD

Ikväll så blev jag superduper glad för att min älskade vän hörde av sig . Sofi tack för att du finns där när jag behöver dig .

Hon hämtade upp mig för att dra till henne å kolla på film * den utvalde*. En svensk faktiskt granska bra film.

Nu sitter jag här och har lite funderingar på allt ifrån mat till utbildning. Jag börjar känna mig lite mera peppad. Tror faktiskt att jag behövde en paus från skolan. Huvet klarade inte så mycket åt gången tydligen. Men jag hoppas innerligt att jag kan börja snart igen. Jag vill verkligen komma någon vart här i livet känns det som. Det ordnar sig nog.

ÅÅÅH vad jag saknar att ha bil ibland. Bara kunna köra vart man än vill. Men i samma veva så är det ganska skönt utan bil faktiskt , På något konstigt sätt.

Jag önskar att jag hade ett gymkort nu. jag är verkligen supersugen på de. Idag hade det passat perfekt att dra till gymmet och slita röven av sig . Hoppas jag kan fixa det snart men det blir isf inne i kristianstad. och då får jag tänka på ett ställe som är lätt att ta sig till utan bil. Men jag tror att jag hittat det perfekta gymmet, jag får ta å åka dit och kolla me. :)



Cherrybex// <3

Fotosession

Igår åkte jag och sofie (fotografen) ut till valje halvö och tog en massa bilder. Blev riktigt nöjd med fotona. Sjukt kul hade vi med . Hoppas det blir av flera gånger . <3

Här kommer några av bilderna :



Ja här var några av bilderna. Kommentera gärna. Ni alla får ha en superbra dag. Bloggar lite senare <3



cherrybex//<3




badat

Nu har man varit å badat lite åååg guud så skönt, jag känner mig som en helt ny människa igen.. I morgon blir fotografering och träning hos sjukgymnasten.. Helt sjukt så mycket man kan längta tills man ska träna nästa gång. Ja jag vet de låter inte som mig men det är faktiskt så. Helt underbart <3

tillbaka i banan

Jag har haft ett lite väl långt uppehåll men nu tycker jag att jag har mer tid för bloggen. På senaste tiden  har jag tränat en hel del. Jag har aldrig varit så pigg som jag är nu, det är verkligen hur härligt som helst. Jag har även gått ner 34 kg sammanlagt nu . Vilken lättnad, Känns som jag har för mycket energi.

passen jag börjat på är:
* vattengympa 1 dag/vecka
* Coreball 1 dag/vecka
* Hårdträning med sjukgymnast 1 dag/vecka
För övrigt blir de mycket promernader, cykling, simmning och träning.

Jag har även skaffat mig en liten hundvalp så de blir fullt upp hela dagarna.

Om en liten stund ska jag å sambon åka å simma lite, det ska bli hur underbart som hels
Jag lovar att skriva i min blogg oftare <3




Cherrybex //


RSS 2.0