Nu är det allvar!

Har jobbat i helgen först så var de delad tur i fredags och igår var det 7-14 . När jag kom hem så var de bara till att börja fixa till kalaset . Jag fyller ju faktiskt imån . Visst man blev väl lite små besviken å så ;)

Fick ett kort av min bror som de stod "vadå kärring?" och så var det en gammal kärring som gick ner i spagat. Haha jo jag börja bli till åren nu.

Dock kommit på att de är för sent att modella eller? Fan va jag älskar foton.

Jag har även kommit på att jag duger eller ja halvt iaf . Varför ska man va så jävla mesig å rädd hela tiden . Ne nu får de fan bli ändring på denna becca. Imån är jag inte den samma bara så ni vet!

Från och med nu så går jag inte på dina lögner längre :)

Tack å hej nu ska ja kolla big brother ! Som jag har längtat


Bakis

Gårdagskvällen/natten var full med skratt och en massa roligheter. Först hos mig så kollade vi mello vilket kunde var spännande ;) sen var det mot Bellas för att träffa massa roliga människor. Någon ny bekantskap fick vi nog allt. Trevligt trevligt.

Idag har det varit typ en av de värsta bakisdagarna någonsin. Haha men jag har ju mig själv att skylla. Och så klart skulle man ju iväg å jobba på kvällen. Jätte härligt med massa huvudvärk å så. Tur de vara var 3 timmar iaf.

Men jag tackar för en trevlig och kul kväll igår fast än jag kanske inte minns allt jag pratade om haha.

Just idag har det blivit för mycket tankar kan ja lova. Men imån mår jag nog prima :)

Ha de gött folket där ute ;)


Återbesök

Ikväll har jag haft mina favoritflickor på besök vilket var väldigt mys och trevligt. Kollade lite gaygala å så :)

På dagen så var jag på återbesök på sjukhuset där ja opererades för 1 år sedan. Allt var verkligen toppen . Doktorn tyckte jag hade skött mig mer än förväntan . Känns verkligen superbra när man får höra sådant. Shoppade lite nya byxor med när jag ändå var i "storstan"

Nu blir de lite mys med min man innan läggdags.


Kallt

Jo kallt har det varit idag, de kan jag allt lova . Men de har ju varit solsken och jag har varit på topp :)

Gubben å jag skulle handla lite och de slutade med att vi hamnade i Karlshamn på city gross och så klart var min kära mor hundvakt under tiden ;)

Kvällen bestod av massa mys framför tven och några rundor i trappen med disk. Älskar när min gubbe tillåter mig att köpa hem Loka ;) sååååå gottigitt.

Nu blir det att spela lite Word fued innan läggdags . Natti på er där ute i hämska kylan och ja jag visste att vintern skulle komma innan jag fyller år den 20 feb ;)

Ååh just de ville bara tillägga att jag HATAR försäkringskassan!

// lev i nuet mina vänner \\ "bex"


RSS 2.0